fbpx

FAQ

Na kojoj lokaciji se nalazi objekat Monte Rosa?

Objekat MONTE ROSA nalazi se u Beogradu, u Bistričkoj ulici br. 12, naselju Profesorska kolonija koja pripada područiju šireg centra, konkretnije opštini Palilula. U pitanju je izuzetno mirna četvrt, ušuškana gradska oaza, gde su nekada živeli i stvarali najveći profesori Beogradskog univerziteta. 

Mir i tišina ovog naselja doprinose utisku predgrađa, iako je zapravo reč o jednom od centralnih gradskih naselja. Brojne zelene površine, parkovi i neposredna blizina Zvezdarske šume pogoduju životu porodica sa malom decom, sportistima i poslovnim ljudima, kao i starijoj populaciji.

Kada se očekuje primopredaja stanova u objektu MONTE ROSA?

Primopredaja stanova u objektu MONTE ROSA se očekuje 15.02.2021. godine.

 

Kakva je struktura stanova?

U našoj ponudi nalaze se dvosobni, trosobni i četvorosobni stanovi različite strukture i orijentacija. Za detaljne informacije pogledajte sekciju: STANOVI ili nas kontaktirajte. Na raspolaganju smo da odgovorimo na sva vaša pitanja, I zajedno sa Vama dođemo do najboljeg rešenja.

Koje su opcije finansiranja?

Moguća je kupovina stana preko stambenog kredita bilo koje komercijane banke u Srbiji.

Srpski državljani koji žive i rade u inostranstvu, imaju mogućnost kreditnog finansiranja.

Plaćenje u fazama za kupovinu iz sopstvenih sredstava.

Povraćaj PDV-a će imati punoletni državljani Srbije koji od 01.jula 2006. godine nisu imali u svojini stan na teritoriji Republike Srbije za površinu do 40m2 kao i do 15m2 po svakom članu porodičnog domaćinstva. Porez na dodatu vrednost na novoizgrađene objekte iznosi 10% dok za lokale i garažna mesta iznosi 20%.

Važno: Kupci ne plaćaju agencijsku proviziju od 2%.

Za ostale informacije pozovite nas na: +381 11 30 17 426

Da li imate i garaže na prodaju i kolika je cena?

U podzemnom delu zgrade se nalati garaža, postoje četiri vrste parkinga. U ravni garaže jednostruko mesto, duplo mesto, dvostruke i trostruke klackalice. Projektovanjem putničkog lifta obezbedili smo jednostavnu komunikaciju između svakog sprata, kao I do podzemne etaže parking mesta.

Koji je standard opremanja stanova?

MONTE ROSA je opremljena na višem materijalnom standardu. Postoje dve pripremljene opcije, a razlika je u klasi keramike, parketu, sanitariji, baterijama i elektro galanteriji. Rezervišite i izaberite vaš dom po vašem ukusu – Tako zamišljam život.

Da li su moguće sitne izmene u dizajnu?

Naša rešenja su već formirana, ali ukoliko imate predloge za efikasnije I vama primamljivije opcije stambenog prostora, rado izlazimo u susret. Ipak je to prostor za Vas, namenjen isključivo vašim zahtevima, u kojem treba da se osećate prijatno I bezbedno, sa željom da svaki dan srećno provodite vreme u njemu.

Koji je tip grejanja?

U pitanju je centralno gradsko grejanje, predviđa se ugradnja kalorimetara radi evidentiranja sopstvene pojedinačne potrošnje toplotne energije. 

Koja je predviđena visina stanova, od gotovog poda do plafona?

Visina od poda do plafona je 2,60 m.

Kontaktirajte nas

 

Za sve dodatne informacije i pitanja, možete nas kontaktirati na:

Telefon:+381 11 30 17 426
Email: office@swisshomes.rs

Pratite nas preko Facebook-a, Instagram-a i LinkedIn-a.

Saglasnost o čuvanju podataka