fbpx

tako zamišljam život

tako zamišljam moj dom

tako zamišljam nedelju

tako zamišljam sreću

tako zamišljam budućnost

tako zamišljam život

MONTE ROSA

Bistrička 12, Beograd

Sa željom da projekat unese švajcarski „šmek“ u ovaj deo Beograda, njegov izgled, struktura i sofisticiranost je ono što će ga pozitivno izdvajati iz  neposrednog okruženja, po uzoru na jedan od najlepših vrhova Švajcarske.

Uzimajući u obzir sve izazove savremenog života u gradu, dinamične poslove i duge radne dane, kreirali smo životni prostor koji nastoji da Vam pruži ravnotežu između privatnog i poslovnog života, mir i sigurnost.

Inspirisani švajcarskom graditeljskom tradicijom, na teritoriji opštine Palilula, projektovan je moderan i kvalitetan rezidencijalni objekat „Monte Rosa“ koji sadrži 21-u stambenu jedinicu različitih struktura, rasporeda i funkcionalnosti. U prizemlju zgrade nalaze se harmonični dvorišni stanovi koji odgovaraju porodicama sa decom ili starijoj populaciji, dok su na poslednjem spratu smeštene luksuzne penthouse jedinice koje pružaju posebne pogodnosti za život i uživanje.

Svaka SWISS HOMES stambena jedinica predstavlja moderno opremljenu oazu gde ćete se vrlo brzo opustiti posle napornog dana i uživati u vremenu za sebe i svoju porodicu.

Lokacija

Objekat MONTE ROSA smešten je u Beogradu, u Bistričkoj ulici, naselju Profesorska kolonija koja pripada područiju šireg centra. U pitanju je izuzetno mirna četvrt, ušuškana gradska oaza, gde su nekada živeli i stvarali najveći profesori Beogradskog univerziteta.

Mir i tišina ovog naselja doprinose utisku predgrađa, iako je zapravo reč o jednom od centralnih gradskih naselja. Brojne zelene površine, parkovi i neposredna blizina Zvezdarske šume pogoduju životu porodica sa malom decom, sportistima i poslovnim ljudima, kao i starijoj populaciji.

Kupovina stana na ovoj lokaciji predstavlja i odličnu investiciju, jer je trend širenja užeg centra grada, između ostalog, veoma snažno usmeren ka Bistričkoj ulici i Profesorskoj koloniji. Na to ukazuje i neprestani rast vrednosti nekretnina u ovom naselju, kao i podizanje standarda novogradnje i opšteg kvaliteta života.

Informacije o užoj lokaciji

Edukativni objekti

U neposrednoj blizini objekta, zaštićeni od gradske gužve, nalaze se i PU Mali Princ, Osnovne škole „Oslobodioci Beograda“, „Starina Novak“, „Vlada Aksentijević“. Na ovaj način Vaša deca uživaće u brzom i sigurnom odlasku i dolasku iz škole.  Takoreći „odmah iza ćoška“, smešteni su i tehnički fakulteti: Mašinski, Arhitektonski, Građevinski i Elektrotehnički fakultet.

Parkovi, sportski objekti i drugi rekreativni centri

Na samo nekoliko minuta hoda nalaze se važne gradske celine kao što su Vukov spomenik,  Tašmajdanski park i Sportski centar Pionir. Tu možete uživati u dugim šetnjama, ispijanju kafe, trčanju i drugim sportskim aktivnostima. Takođe, u kraju se nalaze drugi sportski objekti i teretane koje Vam pružaju brojne pogodnosti.

Dom zdravlja

Dr. Milutin Ivković, Palilula

Shopping centri, restorani i kafići

Kako bi Vam baš sve bilo na dohvat ruke, nedaleko od objekta nalazi se TC Zira sa brojim modnim radnjama, restoranima, kafićima i odlično opremljenim Super Vero merketom. Uživajte u kupovini za Vas i Vašu porodicu.

Gradski prevoz

Lokacija je odlično povezana sa drugim delovima grada zahvaljujući linijama trolejbusa 28 i 40, kao i autobusima 65, 77 i 79.

FAQ

Na kojoj lokaciji se nalazi objekat Monte Rosa?

Objekat MONTE ROSA nalazi se u Beogradu, u Bistričkoj ulici br. 12, naselju Profesorska kolonija koja pripada područiju šireg centra, konkretnije opštini Palilula. U pitanju je izuzetno mirna četvrt, ušuškana gradska oaza, gde su nekada živeli i stvarali najveći profesori Beogradskog univerziteta. 

Mir i tišina ovog naselja doprinose utisku predgrađa, iako je zapravo reč o jednom od centralnih gradskih naselja. Brojne zelene površine, parkovi i neposredna blizina Zvezdarske šume pogoduju životu porodica sa malom decom, sportistima i poslovnim ljudima, kao i starijoj populaciji.

Kada se očekuje primopredaja stanova u objektu MONTE ROSA?

Primopredaja stanova u objektu MONTE ROSA se očekuje 15.02.2021. godine.

 

Kakva je struktura stanova?

U našoj ponudi nalaze se dvosobni, trosobni i četvorosobni stanovi različite strukture i orijentacija. Za detaljne informacije pogledajte sekciju: STANOVI ili nas kontaktirajte. Na raspolaganju smo da odgovorimo na sva vaša pitanja, I zajedno sa Vama dođemo do najboljeg rešenja.

Koje su opcije finansiranja?

Moguća je kupovina stana preko stambenog kredita bilo koje komercijane banke u Srbiji.

Srpski državljani koji žive i rade u inostranstvu, imaju mogućnost kreditnog finansiranja.

Plaćenje u fazama za kupovinu iz sopstvenih sredstava.

Povraćaj PDV-a će imati punoletni državljani Srbije koji od 01.jula 2006. godine nisu imali u svojini stan na teritoriji Republike Srbije za površinu do 40m2 kao i do 15m2 po svakom članu porodičnog domaćinstva. Porez na dodatu vrednost na novoizgrađene objekte iznosi 10% dok za lokale i garažna mesta iznosi 20%.

Važno: Kupci ne plaćaju agencijsku proviziju od 2%.

Za ostale informacije pozovite nas na: +381 11 30 17 426

Da li imate i garaže na prodaju i kolika je cena?

U podzemnom delu zgrade se nalati garaža, postoje četiri vrste parkinga. U ravni garaže jednostruko mesto, duplo mesto, dvostruke i trostruke klackalice. Projektovanjem putničkog lifta obezbedili smo jednostavnu komunikaciju između svakog sprata, kao I do podzemne etaže parking mesta.

Koji je standard opremanja stanova?

MONTE ROSA je opremljena na višem materijalnom standardu. Postoje dve pripremljene opcije, a razlika je u klasi keramike, parketu, sanitariji, baterijama i elektro galanteriji. Rezervišite i izaberite vaš dom po vašem ukusu – Tako zamišljam život.

Da li su moguće sitne izmene u dizajnu?

Naša rešenja su već formirana, ali ukoliko imate predloge za efikasnije I vama primamljivije opcije stambenog prostora, rado izlazimo u susret. Ipak je to prostor za Vas, namenjen isključivo vašim zahtevima, u kojem treba da se osećate prijatno I bezbedno, sa željom da svaki dan srećno provodite vreme u njemu.

Koji je tip grejanja?

U pitanju je centralno gradsko grejanje, predviđa se ugradnja kalorimetara radi evidentiranja sopstvene pojedinačne potrošnje toplotne energije. 

Koja je predviđena visina stanova, od gotovog poda do plafona?

Visina od poda do plafona je 2,60 m.