fbpx

Stanovi

Dvosobni

Prostranost, osvetljenost i funkcionalnost karakteristika su i ovih stambenih jedinica SWISS HOMES. Prilikom prvog susreta, uverićete se u toplinu i pozitivnu energiju ovih stanova što je posebno važno porodicama sa decom i mladim parovima. Na vama je samo da odaberete prave komade nameštaja koji će ovom prostoru udahnuti život i dati lični pečat.

 

Trosobni

Mirne i izolovane, ove stambene jednice pogodne su za život poslovnih ljudi koji žele da pobegnu od gradske vreve i uživaju u vremenu za sebe. Posebna pogodnost naših trosobnih stanova predstavljaju toaleti sa tuš kabinom, kao i kupatilo sa kadom, kako bi svi članovi porodice mogli na miru da obavljaju svoje životne rituale. Iskoristite prostranost i funkcionalnost ovih stanova kako biste kreirali idiličan životni prostor.

Četvorosobni

Luksuzne penthaus jedinice pružaju maksimalni komfor i privatnost za sve članove porodice. Sa prostrane terasa veličine dvorišta pruža se sjajan pogled na panoramu grada. Tu možete organizovati proslave, sastanke ili neformalna druženja koja će dugo ostati u pamćenju. Stanovi su dodatno osvetljeni krovnim prozorima, sa dosta popodnevnog sunca što garantuje uživanje i opuštanje. Uživajte u privatnosti, širini prostora i komforu. baš kako zamišljate život.